Open positions

Renewable energy is our passion!

Tuulivoimarakentaminen elää huikeaa nousukautta. Tule mukaan toteuttamaan puhtaampaa tulevaisuutta!

Haemme nuorekkaaseen ja dynaamiseen joukkoomme Helsingin ydinkeskustaan

 TRADING MANAGER (Sähkökaupan asiantuntijaa / ammattilaista)

Tulet omalla panoksellasi ja innokkuudellasi vahvistamaan Ilmattaren vakaata kasvua. Tehtävässä paneudut ja otat vastuullesi Ilmattaren salkunhallinnan. Tehtävä tarjoaa erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Keskeisenä tehtäväalueena on sähkömarkkinoiden keskipitkän ja pitkän aikavälin ennusteen kehittäminen ja riskienhallinta liiketoiminnan tarpeita varten. Vastaat myöskin päivittäisestä positiohallinnasta sekä lyhyen aikavälin ennusteiden kehittämisestä. Lisäksi vastaat salkunhaltijana toimitusten vaatimien sopimusten hallinnoinnista sekä otat haltuusi ja viet eteenpäin johdannaiskaupan kriittisiä kokonaisuuksia.

Olet aktiivinen toiminnankehittäjä, joka käyttää työssään tehokkaasti hyväkseen erilaisia tietojärjestelmiä. Haluat ymmärtää asioiden taustoja ja syy-seuraussuhteita sekä pystyt hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia ja aikataulupaineita. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään viiden (5) vuoden kokemus vastaavista sähkökaupan tehtävistä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja huolellisuutta sekä kykyä myös projektimaiseen työskentelyyn. Kommunikoit sujuvasti englanninkielellä, lisäksi arvostamme myös muuta kielitaitoa. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä. Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren kasvuun ja menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Tapio Potilalta (p. 0400 580508 tai sähköpostilla tapio.potila@ilmatarwind.fi).

Hae tehtävää viimeistään 31.5.2019 lähettämällä hakemus ansioluetteloineen tapio.potila@ilmatarwind.fi. Jätä mielellään myös lyhyt, enintään 2 minuuttia kestävä vapaamuotoinen videoesittely itsestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan yhteydessä mahdollisimman pian.

Ilmatar Windpower Oyj

Ilmatar on uusiutuvaan energiaan panostava yhtiö, jossa keskitytään tuulivoimahankkeiden toteuttamiseen, energian tuotantoon ja puhtaampaan tulevaisuuteen.

Ilmatar rakentaa yli 1.000 MW uutta tuulivoimakapasiteettia Suomessa seuraavien viiden vuoden aikana. Ilmattaren tuulivoimahankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. Ilmattaren sitoutuminen päästöjen vähentämiseen on lahja tuleville sukupolville.