Actual

Ilmatar Windpower Oyj on suomalaisen tuulivoimamarkkinan pioneeri ja Ilmatar-konsernin emoyhtiö, joka operoi tuulivoimatuotannon arvoketjun jokaisella osa-alueella, projektikehityksestä ja hankkeiden rakennuttamisesta pitkäaikaiseen sähköntuotantoon sekä tekniseen ja taloudelliseen hallinnointiin tytäryhtiönsä Ilmatar Servicen kautta.

Ilmatar Windpower Oyj toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten energia-alan toimijoiden kanssa yhteisomisteisten yhtiöiden kautta, joista merkittävimpänä Ilmatar Energy -konserni, jonka tavoitteena on rakentaa ja operoida 1000 MW:ia uutta tuulivoimakapasiteettia pohjoismaissa.

Ilmatar Windpower Oyj on perustettu vuonna 2011 ja sen omistavat perustajat, yksityiset sijoittajat ja yhtiön johto.

KIRJANPITÄJÄ – HELSINKI, YDINKESKUSTA

Tarjoamme mahdollisuutta liittyä voimakkaasti kasvavaan joukkoomme edistämään uusiutuvan energian siirtymää uudelle aikakaudelle.

Etsimme kokenutta ja oma-aloitteista kirjanpitäjää vastaamaan Ilmatar-konsernin ja sen hallinnoimien yhtiöiden kirjanpidosta.

Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen osana taloustiimiämme. Päätehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontra, kirjanpito, palkanlaskenta, tulo- ja arvonlisäveroilmoitukset, tilinpäätösten laatiminen sekä raportointi. Lisäksi työnkuvaan sisältyy muita projektiliitännäisiä taloushallinnon tehtäviä. Kaikessa tekemisessä tukenasi on muu taloustiimi. Työ antaa merkittävät mahdollisuudet uudistaa ja kehittää yhtiöiden taloushallinnon prosesseja sekä tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen. Työmukavuutta lisää täysin uudistettu toimisto Helsingin ydinkeskustassa Pohjoisesplanadilla.

Toivomme uudelta tiimiläiseltämme vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta sekä kykyä ottaa ja kantaa vastuuta toimenkuvan kehittämisestä ja suorittamisesta. Odotamme myös joustavaa yhteistyöotetta sekä aitoa mielenkiintoa tehtäväkenttää kohtaan. Sujuva suomen- ja englanninkielentaito ovat kriittisiä tehtävässä suoriutumiseen.

Ilmattarella pääset osaksi energiantuotannon uudistamista kohti päästötöntä aikakautta. Yrityskulttuurimme on rento, vaikka työn tekemiseen suhtaudummekin intohimolla sekä sen vaatimalla vakavuudella.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.12.2018 mennessä osoitteeseen veli.pyykonen@ilmatarwind.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Veli Pyykönen, puh. 040 6714266.