Actual

Ilmatar tarjoaa mahdollisuutta liittyä voimakkaasti kasvavaan joukkoonsa edistämään uusiutuvan energian siirtymää uudelle aikakaudelle

Etsimme kokenutta ja oma-aloitteista kirjanpitäjää vastaamaan Ilmatar-konsernin ja sen hallinnoimien yhtiöiden kirjanpidosta. Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen osana taloustiimiämme. Päätehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontra, kirjanpito, palkanlaskenta, tulo- ja arvonlisäveroilmoitukset, tilinpäätösten laatiminen sekä raportointi. Lisäksi työnkuvaan sisältyy muita projektiliitännäisiä taloushallinnon tehtäviä. Kaikessa tekemisessä tukenasi on muu taloustiimi. Työ antaa merkittävät mahdollisuudet uudistaa ja kehittää yhtiöiden taloushallinnon prosesseja sekä tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Toivomme uudelta tiimiläiseltämme vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta sekä kykyä ottaa ja kantaa vastuuta toimenkuvan kehittämisestä ja suorittamisesta. Odotamme myös joustavaa yhteistyöotetta sekä aitoa mielenkiintoa tehtäväkenttää kohtaan. Sujuva suomen- ja englanninkielentaito ovat kriittisiä tehtävässä suoriutumiseen. Ilmattarella pääset osaksi energiantuotannon uudistamista kohti päästötöntä aikakautta. Yrityskulttuurimme on rento, vaikka työn tekemiseen suhtaudummekin intohimolla sekä sen vaatimalla vakavuudella.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.11. mennessä osoitteeseen veli.pyykonen@ilmatarwind.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Veli Pyykönen, puh. 040 6714266.

***

Ilmatar Energy Ltd Press Release 1_2018

Ilmatar Energy Oy lehdistötiedote 1_2018